Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (2.61 secunde)
El a reusit sa adune, intr-o baza de date, aproape 5.000 de rapoarte de acest fel, primite de la martori din toata lumea.
Dintre intamplarile privind interventia divina pe acest taram, unele dintre cele mai emotionante se refera la oameni care si-au pierdut portmoneul sau geanta si apoi le-au descoperit pe cai miraculoase. ... Mi-am lasat din greseala portmoneul in caruciorul de cumparat de la bacanie.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
Cu acelasi prilej anunta ca timp de 3 zile nu poate raspunde la telefon: ... Si multumesc celor care ne-au transmis felicitari si urari (nu am putut sa raspund direct pt ca Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!", scrie premierul pe pagina personala de Facebook.
"Suna pe telefonul meu numai intre orele 00.00 si 2.00 si se da ca este ministrul Dobre si sa ma duc pe dig sa vad ce-i acolo", a declarat subprefectul.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
"Este o suma de bani infima fata de cat au nevoie acesti oameni, dar cu ce le dam noi, primarii pot cumpara apa minerala, motorina sau isi pot plati factura la telefonul mobil", a precizat Prioteasa.
La inceputul anului 2005, primarul Solomon anunta ca are mare nevoie de consilieri personali pentru a putea conduce mai bine orasul.
S-a dus si l-a tras intr-o zona mai sigura, sa-l salveze, si atunci i-au cazut telefonul si umbrela, si atunci l-au impuscat. Am aflat despre moartea lui de la un alt frate, care locuieste in Libia. ... Se intra la furat ca in Vestul Salbatic.
Lume multa, lume buna, si toata adunata la Caminul Cultural din comuna Corbu, acolo unde, peste putin timp, vor avea loc alegeri pentru desemnarea edilului localitatii. ... Ca intr-o campanie electorala in toata regula, la Corbu a fost prezent ieri chiar presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compozitia sangelui, functionarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual si auditiv.Echipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arata ca frecventa si intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... S-a mutat cu el la Bucuresti, la insistentele lui.
FARCAS) Comentam in articolul de saptamana trecuta ca rockerul Tom DeLonge a lansat, pe 10 octombrie 2017, organizatia intitulata Academia de Arte si Stiinte To The Stars (AAS/TTS), la care a atras foste personalitati de rang inalt ale CIA, ale Departamentului Apararii, ca si cercetatori de varf, cu acces la proiecte militare clasificate.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Iar o modalitate de estimare este masurarea chimicalelor in corpul uman, care indica expunerea la toxine, relateaza CNN STOP Se pare ca acesta este unul din primele studii toxicologice care poate fi direct raportat la populatia SUA spune doctorul R. Miech, de la Universitatea Michigan STOP Hopa!
Ma abtin de la orice fel de comentariu". ... orice contestatie ar putea fi trecuta cu vederea - conditia esentiala fiind sa nu existe impotrivire de la "centru".
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... Painea se va scumpi cu pana la 10%, in urma aplicarii unor taxe mai mari pe care le va percepe Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
deputatul a preferat sa-si tina telefonul mobil inchis in multe momente, lucru pe care chiar democratul nu l-a negat. "Eu am treburi mult prea importante acum decat sa conving primarii PSD sa treaca la PD.
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
google-analytics.com